park blijft open, wegens succes velengd

03 januari 2021

park blijft open

In de kerstvakantie kon er lekker doorgespeeld worden. Wegens succes wordt de actie verlengd en zijn we ook week 1 open. We kijken vervolgens op wekelijkse basis of het park open kan blijven. Dit is afhankelijk van de weersvoorspellingen. Als we week 2, of 3, of 4 etc. open blijven kun je dit lezen op de site.

Er mag alleen gespeeld worden met twee personen, dubbelen is niet toegestaan.

Omdat de speelmogelijkheid buiten het seizoen valt moet er betaald worden aan de beheerder Sportswise. De prijs voor een uur tennissen met zijn tweeën is verlaagd naar E15. De voorwaarden blijven gelijk als tijdens de kerstkakantie:

Vooraf moet gereserveerd worden via de clubapp (VERPLICHT!) met de persoon met wie je gaat spelen. Dit moet correct ingevuld worden!!! Bedenk je je, annuleer dan.

De app wordt hiervoor de komende week speciaal weer geactiveerd.

Je komt vijf minuten voor speeltijd naar het park. Voor het clubhuis staat een pot voor je bijdrage. Je zorgt met de speler met wie je gaat spelen dat je de E15 voldoet en schrijft op de lijst de namen en de bedragen per persoon. Wij controleren dit achteraf met de namen in de app. Daarna kun je een uur spelen. Na het spelen verlaat je direct het park.  

Het park is open op twee voorwaarden:

  • We gaan er vanuit dat alle spelers de regels respecteren
  • Mocht het gaan vriezen, dan blijft het park dicht   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Tennis in hartje Rotterdam!

Tennispark Het Centrum

Mathenesserlaan 131
3015 CH Rotterdam