clubapp

 

LTV Dosh werkt met de KNLTB Clubapp

De nieuwste versie van de Clubapp is er! Het is nog nooit zo makkelijk geweest op up to date te blijven met de club, banen te reserveren, competitie uitslagen te bekijken en een maatje te zoeken om mee te tennissen. In deze handleiding wordt er uitgelegd hoe je deze acties kunt doen.

Installeren van de Clubapp

Allereerst dien je de app te downloaden. Dit kun je doen in de App Store of via Google Play. Zodra je de app (KNLTB.club) hebt gedownload, zoek je jouw club op via de zoekfunctie en kun je inloggen. 

Inloggen

Nadat je jouw vereniging hebt geselecteerd, krijg je het inlogscherm. Hier kun je inloggen met je bondsnummer of je clublidnummer. Je bondsnummer staat op je KNLTB-pas of kun je opvragen bij de ledenadministrateur. Je wachtwoord kun je zelf installeren door op ‘reset mijn wachtwoord’ te klikken, dan wordt er een mail verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres.

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord kwijt of vergeten? Allereerst kun je deze aanpassen door ‘reset mijn wachtwoord’ te selecteren. Je dient in dat scherm je bondsnummer of je clublidnummer in te vullen. Er wordt een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat daar aan gekoppeld is. Komt er geen mail binnen? Vraag dan de ledenadministratie of ze het juiste e-mailadres hebben en bekijk je spam-inbox. 

Baan reserveren

Vanuit de Clubapp kun je van te voren een baan reserveren. Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je op die tijd een reservering kunt maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kunt invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kun je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kun je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.

Zie ook onder 'gebruik van de app'.

Meer functies

Naast baan reserveren heeft de clubapp nog meer functies. Je kunt er berichten bekijken, je kunt de agenda inzien, je kunt de competitie volgen en nog veel meer. Onder App instellingen bepaal je van welke diensten je gebruik maakt en bij Profiel kun je aangeven welke gegevens zichtbaar zijn voor andere leden. Standaard is alleen je naam zichtbaar in de ledenlijst.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Tennis in hartje Rotterdam!

Tennispark Het Centrum

Mathenesserlaan 131
3015 CH Rotterdam

KVK-nummer

40341854