over LTV Dosh

 

 

Lawntennisvereniging Door Onderlinge Samenwerking Hoger

opgericht in 1952

tennis in hartje Rotterdam

Ergens, onopvallend tussen de huizen in centrum Rotterdam ligt tennispark Het Centrum. LTV Dosh tennist hier op drie gravelbanen.

Het park wordt omsloten door de huizen en de tuinen van de Mathenesserlaan, de Breitnerstraat en de Rochussenstraat. Door een smalle poort betreed je het binnenterrein en sluit je de hectiek van de stad buiten. Je beleeft hier het ultieme verlengde tuingevoel.

Door de week en in het weekend spelen zo'n 300 leden gezellig een potje tennis op tennispark Het Centrum. 

LTV Dosh is een open vereniging voor iedereen, jong of oud, beginnend of gevorderd, recreatief of competatief.

We organiseren activiteiten waarbij iedereen met iedereen speelt. Het is een gezellige manier om de andere leden snel te leren kennen en je tennisvaardigheden te testen of te verbeteren. En na het spelen is er natuurlijk tijd voor een drankje op het terras.

Voor de jongsten is er DOSHjeugd, de jeugdafdeling voor kinderen t/m 17 jaar.

Het park wordt ge√ęploiteerd in eigen beheer. we organiseren opruimdagen en de barco werkt met vrijwilligers. Het kan dus zijn dat je wordt ingedeeld voor een bardienst.

competitie en toernooien

LTV Dosh is aangesloten bij de KNLTB en neemt deel aan de voorjaars- en de najaarscompetitie. Op zaterdag spelen de seniorteams en op zondagochtend de jeugdteams.

De vereniging organiseert daarnaast een aantal interne toernooien, waaronder het openingstoernooi, de clubkampioenschappen en de Kraaicup. Gezellige dagen om elkaar te ontmoeten, bij te praten en lekker met elkaar te spelen. In de zomer organiseren we het DOSH Open, een dubbeltoernooi waarbij alle KNTLB leden zich in kunnen schrijven.

ballen

De club zorgt voor tennisballen. Per baan worden 3 ballen ingezet. Deze ballen worden beheerd door de ballencommissaris en worden in de kantine op voorraad gehouden.

communicatie

Via de website, de nieuwsbrief en de clubapp houden we onze leden op de hoogte van het reilen en zeilen bij LTV Dosh. Verder zijn er diverse Whatsapp groepen om afspraken te kunnen maken en om de laatste nieuwtjes te ontvangen.

lidmaatschap

Als je lid wilt worden ga dan naar de button 'lid worden' boven aan de pagina. Heb je vragen over de vereniging, gebruik dan het contactformulier onderaan of stuur een mail aan [email protected]
Wat nog leuker is als je gewoon spontaan langs loopt om de sfeer te proeven op het park.

Wij hopen je snel te zien op de baan, je bent van harte welkom!

Hartelijke groet,
Het bestuur van LTV Dosh

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Tennis in hartje Rotterdam!

Tennispark Het Centrum

Mathenesserlaan 131
3015 CH Rotterdam

KVK-nummer

40341854