tennisles voor jong en oud

 

 

 

 

 

 

Tennisles voor jong en oud

LTV Dosh heeft een enthousiast trainersteam. Al onze trainers hebben een KNLTB licentie en vele jaren ervaring. Ze hebben een grote betrokkenheid bij de club.

Er zijn tennislessen voor de jeugd en voor volwassenen. Er kan in groepen gelest worden of individueel. Groepen worden ingedeeld op spelniveau.

De lessen staan los van de vereniging. Je kunt lessen volgen zonder lid te zijn. Maar wij vinden dat skills getest moeten worden en raden je dan ook aan lid te worden van de club. Je kunt dan zelf gaan spelen, maar ook mee doen aan activiteiten. Je leert snel meer spelers kennen om mee te spelen en je vaardigheden te verbeteren.

Bij de volwassenen kan gekozen worden voor een 10-weken of 14-weken pakket; privé les of les met 2, 3 of 4 personen. Jeugd wordt ingedeeld op leeftijd en ervaring en de jeugdlessen hebben de duur van één seizoen.

Er kan 's avonds gelest worden, maar er zijn meer lesopties overdag om uit te kiezen. Leden van de club hebben voorrang bij de indeling van de lessen. Voor de jeugd zijn er lessen tussen 16.00 en 18.00 uur.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Tennis in hartje Rotterdam!

Tennispark Het Centrum

Mathenesserlaan 131
3015 CH Rotterdam

KVK-nummer

40341854